Advertisement

Izmir Meteor Düştü / Manisa ve İzmir'de meteor mu düştü? Göktaşı iddiası ... - İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak.

Izmir Meteor Düştü / Manisa ve İzmir'de meteor mu düştü? Göktaşı iddiası ... - İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak.. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

Son dakika egeye meteor mu düştü? Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ...
Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.

Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor.

Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun görüntüsü' notuyla paylaşılan videolarla ilgili geçtiğimiz gece saat 01:54 civarında i̇zmir'de gökyüzünde video kaydı yapılan olay bir meteor olayıdır. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı.

İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi.

İstanbul İzmir meteor düştü mü? Ege Bölgesi'ne meteor ...
İstanbul İzmir meteor düştü mü? Ege Bölgesi'ne meteor ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Meteor düşmesi sonucu ne olur?

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak.

İzmir'de meteor mu düştü? Meteor (göktaşı) nereye düştü ...
İzmir'de meteor mu düştü? Meteor (göktaşı) nereye düştü ... from www.timeturk.com
İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen.

İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

Posting Komentar

0 Komentar